Winkelmand

Jouw winkelmand is leeg

Perfect Trivio tools for when you're on the road!

Maak kennis met Steven De Pelsmaeker. Zeer fanatieke fietser en vooral gefocust op bikepacking. Deze zomer neemt Steven deel aan de Transost Challenge. 3000km van Duitsland naar Roemenië via Polen, Tsjechië, Slowakije en Oekraïne. Allemaal offroad en helemaal op zichzelf aangewezen. Samen met de tools van Trivio gaat Steven deze uitdaging aan!

“Deze zomer start de Transost Challenge en deel ik hieraan mee. 3000km offroad door verschillende landen. Vlaamse wegen, kasseien, glooiende hellingen… We krijgen het allemaal voor de wielen geschoven. Maar wat neem ik dan zoal mee om zonder zorgen te kunnen fietsen? Simpel: onderdelen van Trivio!

Bijvoorbeeld de bidonhouders. Onderweg en dan vooral op de kasseistroken tref je heel wat bidons aan die uit de houder zijn gevallen maar dat probleem heb ik niet. De twee bidons die ik bij me heb bij het vertrek, die heb ik nog steeds bij aankomst. De sterke kunststof zorgt voor een hele vaste vorm. Ook over de kasseien dokkeren vormt geen probleem.

In de zadeltas steek ik een multitool, bandenlichters en extra binnenband. De multitool omvat alles wat je nodig hebt in een handomdraai en makkelijk op te bergen in de zadeltas. 20 tools in 1! De multitool ligt goed in de hand en de stalen koppen doen het uitstekend! De bandenlichters zijn ideaal en maakt het afnemen van de buitenband zeer eenvoudig.

Naast mijn bidons heb ik mijn pomp gemonteerd. Met de Hurricane mini is het aangenaam banden pompen. De rubberen uitschuifbare slang geeft je wat meer bewegingsvrijheid waardoor het blazen van de banden nog vlugger gaat. Ik kreeg mijn buitenband (25mm) zonder problemen opgepompt tot 6 bar.”

Wij wensen Steven veel succes, maar vooral heel veel plezier met zijn aankomende fietsavontuur!